De online winkel voor mooie en betaalbare woonartikelen.

Dit zijn de voordelen van duette shades

  • Home
  • Wonen
nathan-fertig-FBXuXp57eM0-unsplash

Het is soms moeilijk om in de zomer in slaap te vallen. Het kan namelijk erg licht zijn in de avond en ook in de ochtend weer erg snel licht worden waardoor de nachtrust hierdoor verstoort kan worden. Dit is dan ook een probleem wat veel mensen hebben in de zomer. Meestal dekken de gordijnen het licht niet goed genoeg waardoor er heel veel licht binnen in de slaapkamer valt. Hier kan wel wat aan gedaan worden. Er kunnen namelijk rolgordijnen worden geplaatst die ervoor zorgen dat er zo min mogelijk licht naar binnen kan komen, dit zijn duette shades. Klik hier om een kijkje te nemen naar de duette shades.

Wie kan de duette shades plaatsen? 

Specialisten plaatsen de duette shades en bieden deze dan ook aan in heel veel verschillende kleuren en stoffen waardoor u veel mogelijkheden heeft. Kijk op internet om te zien in welke kleuren en stoffen de duette shades te verkrijgen zijn. Het zijn dan ook erg fijne duette shades waardoor er helemaal geen licht meer de kamer binnen komt. Specialisten kunnen deze plaatsen en uw kozijn van te voren opmeten zodat u echt op maat gemaakte duette shades krijgt van de specialist. Meestal worden de duette shades op slaapkamers geplaatst. Maar dat hoeft niet, u kunt ze eigenlijk overal plaatsen waar u wilt. 

Wat kan een ander alternatief bieden? 

Er kan ook gekozen worden voor een ander alternatief. Misschien vindt u de duette shades niet mooi en heeft u liever gewoon gordijnen in uw kamer. Dan is het misschien handig om op maat gemaakte screens te nemen. Deze op maat gemaakte screens kunnen in uw slaapkamer worden geplaatst maar ook in uw woonkamer of ergens anders. Kortom kan dit om heel het huis heen geplaatst worden. De op maat gemaakte screens zitten aan de buitenkant van uw huis, hierdoor ziet u ze dus niet hangen als u uw raam uitkijkt en u ze niet in gebruik heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *