De online winkel voor mooie en betaalbare woonartikelen.

Een textielframe is essentieel voor ieder interieur

  • Home
  • Wonen
living-room-gd370e0f04_640

Textielframes zijn vooral veel in gebruik bij bedrijven, maar ook particulieren kunnen het nodige plezier hebben van een textielframe. Vooral in woningen met grote ruimtes kunnen deze frames handig zijn om als scheidingswand te fungeren. Door hier frames te bekijken met de mogelijkheid om aan beide zijden een andere afbeelding te gebruiken, creëer je met minimale inspanning een unieke sfeer aan elke kant van het textielframe. Door een frame uit te kiezen met geïntegreerde verlichting wordt het effect van de afbeeldingen nog eens extra benadrukt. Het plaatsen van een textielframe is heel eenvoudig, net als het vervangen van de print.

Neerzetten of ophangen?

Het gemakkelijke aan textielframes is, dat ze gemakkelijk op hun plaats te zetten zijn. Vooral als gebruik wordt gemaakt van de speciaal ontworpen standaard kan het frame op elk gewenst moment worden verplaatst. Je kunt dus wanneer je maar wilt de grootte van je appartement aanpassen aan de behoefte. Wie liever een textielframe wil ophangen moet wellicht wat beter opletten waar het frame wordt gepositioneerd. Het voordeel van het ophangen van een textielframe aan het plafond is echter, dat je geen last hebt van de standaard onder het frame.

Open en gesloten

Bij textielframes wordt er onderscheid gemaakt tussen open en gesloten systemen. Het voordeel van een open systeem is dat het profiel een open afwerking heeft waardoor accessoires eenvoudig kunnen worden bevestigd. De gesloten variant heeft een strakke afwerking. De open en closed variant kunnen gecombineerd worden. Kijk goed naar jouw wensen en wat het beste bij jou past.

Scheidingswand creëert rust

Als je met meerdere personen in een appartement woont waarbij de leefruimte met een scheidingswand wordt opgesplitst, kun je soms last hebben van de geluiden van degene die aan de andere zijde van de wand is. Die overlast is al veel minder groot dan wanneer er geen scheidingswand zou zijn. Maar door te kiezen voor een textielprint van akoestisch materiaal wordt het geluid nog verder gedempt. Afhankelijk van de behoefte kan er uit drie verschillende soorten akoestisch materiaal worden gekozen. Een textielframe zorgt dus voor meer rust, sfeer en privacy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *