De online winkel voor mooie en betaalbare woonartikelen.

Opknapbeurt voor je interieur met deze tips

  • Home
  • Wonen
chairs-g6e407fb33_640

Na verloop van tijd kan het zomaar zijn dat je op je interieur bent uitgekeken. Dan is het tijd voor een opknapbeurt. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Vaak kun je met kleine aanpassingen al veel veranderen. Met de volgende 4 tips geef je je woning een andere uitstraling. We zetten ze voor je onder elkaar. 

Tip 1: Denk aan het belang van goede lampen

Wil je je interieur opknappen, zonder grote aanpassingen te doen? Dan zou een nieuwe lamp een goede optie kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een antieke lamp of industriële lamp. Lampen kunnen je woning qua looks erg opfleuren. En dat terwijl ze ook een essentiële functie hebben in huis. 

Tip 2: Verf doet wonderen

Naast nieuwe lampen, kan je je woning ook met wat verf al nieuw leven inblazen. Ga op zoek naar een kwast en koop wat blikken verf om een muur van een nieuwe kleur te voorzien. Als je een lichte look aan je woning wilt geven, ga je voor een wat lichtere kleur. En wil je juist meer sfeer en een knus gevoel? Ga dan voor een donkere kleur. Daar is wel wat lef voor nodig. 

Tip 3: prachtig aluminium frame

Zorg ervoor dat jouw woning er helemaal compleet in jouw stijl uit komt te zien door een prachtig aluminium frame te kopen. Deze kun je geheel naar eigen wens invullen door er bijvoorbeeld jouw favoriete kunst in te plaatsen. Daarmee past de woning niet alleen compleet bij jou, maar kun je ook nog eens genieten van de prachtige kunst waar jij van houdt. 

Tip 3: Een vloerkleed brengt sfeer

Waar veel mensen niet bij stilstaan, is dat alleen al een vloerkleed erg sfeervol kan zijn in een woning. Naast dat het heerlijk is om met blote voeten over het kleed te lopen in plaats van de koude vloer, geeft het een ongekend huiselijk gevoel. Veel mensen plaatsen een vloerkleed in de buurt van de bank of het bed. In no-time is het huis een stuk gezelliger. 

Tip 4: Planten zijn altijd goed

Wil je je woning opknappen? Voorzie het dan van nieuwe planten. Planten hebben een natuurlijk rustgevend effect. En ben je niet zo goed met het verzorgen van planten? Ga dan voor vetplanten. Die hebben in vergelijking met andere planten minder zorg nodig en komen in veel woningen goed tot hun recht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *