De online winkel voor mooie en betaalbare woonartikelen.

Zoek je eigen perceel op KadastraleKaart.com

  • Home
  • Wonen

Niets in ons land blijft geheim. Althans, als je gebruik maakt van KadastraleKaart.com. Je vindt er alles wat met de percelen en kavels en dus met de ruimtelijke inrichting te maken heeft. Je ontdekt er of je buren niet stiekem een beetje grond van jou in bruikleen hebben en ontdekt er eveneens van wie een bepaald perceel nou eigenlijk is.

Van bovenaf kijk je toch anders tegen de zaken aan

In eerste instantie zie je op de website Nederland van bovenaf. Wil je gericht zoeken, dan zoom je gewoon in. Eerst naar je provincie, dan naar de gemeente waar je woont en iedereen probeert uiteindelijk toch het eigen huis te vinden. Van bovenaf kijk je altijd anders tegen de zaken aan, en blijken zaken ook daadwerkelijk anders te liggen dan je tot dan toe dacht. Je kunt zo urenlang rondkijken op het platform, mocht je dat willen. 

Zo weet je precies waar de grens van een perceel ligt

De meeste mensen hebben daar echter geen tijd voor. Die komen toch echt voor de Kadasterdata die de website biedt. Zo weet je na een bezoek aan het platform meteen waar de grens van een perceel ligt. Op de website kun je heel erg simpel en voor een kleine vergoeding zeer relevante informatie halen. Wil je meer weten over de maatvoering van een perceel, ben je geïnteresseerd in een woningbouw rapport of wil je weten hoe het bestemmingsplan is en welke vergunningen gelden voor een kavel of perceel? Je kunt het downloaden van het platform. Dat gaat allemaal heel gemakkelijk en is geen studie voor nodig. 

Ook perfect platform om een perceel of kavel te verkopen

Je vindt op het platform altijd de meest actuele informatie. Die wordt geleverd door het Kadaster. Het platform zelf is overigens niet van het Kadaster dat de website evenmin beheert. Neemt echter niet weg dat de gegevens altijd actueel en dus gewoon betrouwbaar zijn. Je kunt op het platform overigens ook prima een kavel of perceel te koop aanbieden. Ideaal, omdat je dan direct bij de doelgroep adverteert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *